Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden cases

Cases

Sub Page Listing Image

Case: Tricorp

Tricorp is een producent van werkkleding voor professionals. Ze vroegen Cameraden Media om een bedrijfsfilm te maken van hun bedrijf. We hebben een creatieve draai gegeven aan de kernwaarden van Tricorp en onder andere hun focus op teamwork naar voren laten komen.

Lees meer
Cameraden crew

Case: New Care Supplements

Voor oer-Hollandse voedingssupplementen die een natuurlijke aanvulling zijn op je voeding ben je bij producent New Care Supplements aan het juiste adres.

Lees meer
Buro Nexus productie

Case: Buro Nexus

Voor Buro Nexus hebben we, in samenwerking met online marketingbureau The Distrikt, een mooie corporate film gemaakt. Buro Nexus is een Belgische detacheerder die actief is in verschillende branches. Aan Cameraden Media de opdracht om de vijf branches terug te laten komen in de corporate film.

Lees meer
31_other_image_1613035699703634765

Case: Interteach

De onderwijsinstelling heeft Cameraden Media gevraagd om een sterke online commercial te creëren dat InterTeach op de juiste manier neerzet.

Lees meer
Nicky Romero

Case: Nicky Romero

Nicky Romero leeft als Nederlandse top DJ een snel leven. In 2013 heeft zijn management Cameraden Media gevraagd om mee te touren om het leven van de DJ in beeld te brengen.

Lees meer
Lakedance festival

Case: Lakedance

Twee keer per jaar staat het evenemententerrein van Aquabest in het teken van dancefestival Lakedance. Elke editie trekt zo’n 18.000 party animals die een geweldige dag willen beleven. De organisatie van Lakedance heeft Cameraden Media gevraagd om alle highlights van deze dag vast te leggen in de vorm van een dayrecap, stagerecaps, thema- en stijlvideo’s en een berg aan videocontent voor social media.

Lees meer

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo