Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden expertise

Heavy shit, steady shots

Cameraden Media creëert krachtige concepten en werkt ze uit tot klip-klare video’s. Van bedrijfsfilms, commercials en social content tot aan aftermovies, animaties en livestreams. Wij kiezen er voor om niet te doen wat de rest doet. Onze focus ligt op het maken van content die jou en je doelgroep raken. Sit back, relax and enjoy the ride…

Tricorp Workwear

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm maak je impact. Je introduceert jouw doelgroep met je bedrijf, product of dienst. Onze Cameraden ontwikkelen op basis van jouw input een creatief concept en vertalen dit naar beeld.

Lees meer
Commercial

Commercial

De kracht van een commercial zit in een sterk verhaal, mooie beelden en strakke montage. Zo bereik je niet alleen je doelgroep maar beïnvloed je deze ook.

Lees meer
Animatie After Effects

Animatie video

Een animatie video maakt het mogelijk om informatieve of complexe content op een heldere en toegankelijke manier uit te leggen. Hierdoor blijft de doelgroep getriggerd en breng je de boodschap eenvoudiger over. Animatie overlays over filmbeelden of een geanimeerde intro en outro laten jouw video eruit springen. Onze Animaten zijn scientists in het maken van een spot-on video animatie. We make difficult things seem easy!

Lees meer
Social Media

Social Content

Messcherpe social media content blijft plakken bij je doelgroep. Bumpers en teasers als onderdeel van een social media campagne versterken de boodschap die je als bedrijf wil overbrengen. Cameraden Media denkt mee, werkt originele concepten uit en verzorgt de volledige productie om videocontent van topkwaliteit te maken.

Lees meer
Aftermovie

Aftermovie

De aftermovie is het perfecte middel om een bedrijfsevenement of muziekfestival in beeld te brengen. Jouw complete event komt tot leven in een video van enkele minuten. Zodat iedereen denkt: shit, daar moet ik volgend jaar bij zijn! Cameraden Media werkt het ontwikkelde concept via een volledige productie en montage uit tot een vet eindresultaat. It takes your breath away!

Lees meer
Drone

Drone

Met een drone schiet je haarscherpe en uiterst dynamische beelden. Het is dé manier om een imposant gebouw te laten zien of om juist dat ene onmogelijke shot te maken.

Lees meer

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo