Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden expertise

Commercial:
let’s get visual

De kracht van een commercial zit in een sterk verhaal, mooie beelden en strakke montage. Zo bereik je niet alleen je doelgroep maar beïnvloed je deze ook. Cameraden Media ontwikkelt inhoudelijk sterke, inventieve concepten en verzorgt de volledige productie van een (tv) commercial. Hierin komen onze creativiteit en technische expertise perfect samen.

Commercial

Bring it to the screen

Met een commercial voor tv en/of internet promoot je jouw merk, product of dienst. Het vergroot naamsbekendheid, informeert je doelgroep of overtuigt deze juist. Cameraden Media neemt de regie in handen om jullie verhaal maximaal naar het beeld te vertalen. Opvallend, op het randje en passend in het geheel van de campagne.

Om tot een volwaardige (tv) commercial te komen is er een uitgebreide pre-productiefase. Onze Cameraden gaan aan de slag met het uitwerken van een storyboard, casting en location scouting. Voor de opnames gaat onze crew aan de slag en na afloop verzorgen wij de volledige montage. Wij rollen de rode loper pas uit zodra de commercial top notch is.

Lights, camera, action!

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo