Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Buro Nexus productie

Buro Nexus in de spotlight

Voor Buro Nexus hebben we, in samenwerking met online marketingbureau The Distrikt, een mooie corporate film gemaakt. Buro Nexus is een Belgische detacheerder die actief is in verschillende branches. Aan Cameraden Media de opdracht om de vijf branches terug te laten komen in de corporate film.

Van concept, filmscript tot productie

Samen met The Distrikt hebben we vanaf scratch een creatief concept ontwikkeld. In dit concept staan de personen uit de branches Bouw, Medical, Onderwijs, Enginering en Chemical & Life Science centraal. Het concept hebben we door vertaald naar een script voor de voice-over. Uiteindelijk is de corporate film opgeleverd in vier verschillende talen.

Cameraden Productie

Project Highlights

Om de corporate film te maken hebben we met een voltallige Cameraden crew drie draaidagen gehad in Nederland en België. Doordat we een strakke planning hadden, wisten we deze uitdagende shoot te rocken. Mede dankzij de mooie set Canon cinemalenzen behaalden we een visueel prachtig resultaat.

Bekijk het resultaat

Dit zeggen onze klanten

Mark Hermans – The Distrikt

Cameraden is een doorgewinterde club waar de passie voor video vanaf druipt. Voor buro Nexus creëerde ze een sterke bedrijfsvideo waarin het verhaal op een filmische manier verteld wordt. Met prachtige beelden, een sterke verhaallijn en een vloeiende montage. Op elk detail is gelet. Deze gasten zijn tovenaars. Ze zetten ideeën om in beelden. En hoe!

Behind the scenes

Vraag of interesse in
onze diensten?

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo