Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden crew

Online commercial New Care Supplements

Voor oer-Hollandse voedingssupplementen die een natuurlijke aanvulling zijn op je voeding ben je bij producent New Care Supplements aan het juiste adres. Cameraden Media heeft de online commercial voor 2020 geproduceerd. Dit project hebben we in opdracht van This is Social, een Digital Marketing Agency, uitgevoerd.

The right type of energy

This is Social had het concept voor de campagne al ver uitgedacht. In samenwerking met hen hebben wij het idee vertaald naar een creatief filmscript. De onlinecampagne van New Care Supplements hebben we vervolgens meer dynamiek gegeven door campagnefoto’s en animatie toe te voegen.

New Care Supplements

Project Highlights

De online commercial is in één draaidag geschoten met een compleet creatief team. Er lag voor onze Cameraden een grote uitdaging in het identiek filmen van bepaalde shots zodat de transities in de video goed verwerkt werden.

Bekijk het resultaat

Dit zeggen onze klanten

Roderick Prince – This is Social

Het realiseren van een strakke en creatieve video productie partij, dat is waar we naar opzoek waren. En dat hebben we gevonden bij Cameraden. Creatief meedenken en professionaliteit is hetgeen dat de realisatie van de New Care commercial het best samenvat.

Behind the scenes

Vraag of interesse in
onze diensten?

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo